Kopf_Aktuelles_nl
 • Bedrijfsinterne scholing 2015 in Koblenz

  Bedrijfsinterne scholing 2015 in Koblenz

  De scholing begon dit jaar met een ontspannen avond in Koblenz waarna de twee geplande dagen productief werden gebruikt. De eerste ochtend stond in het kader van de optimalisatie van Projectmonitoring, Projectbewaking en het weergeven van projecten in presentaties. In de namiddag stond het thema duurzaamheid centraal. Mevrouw Georgi-Tomas van ee ...

  [...lees verder...]
 • Tender Afdeling Biomedische Wetenschappen Universiteit Basel

  Tender Afdeling Biomedische Wetenschappen Universiteit Basel

  De derde tender rondom de nieuwe Campus Schällemätteli – de nieuwe huisvesting van de afdeling Biomedische Wetenschappen van de Universiteit Basel – is beslist. In tegenstelling tot de twee eerdere projecten maken wij deze keer geen deel uit van het winnende team.

  Wij zijn echter niettemin blij met de goede re...

  [...lees verder...]
 • Forum Laborbau 2015

  Forum Laborbau 2015

  Het Forum Laborbau 2015 vond plaats in de Stadthalle Bad Godesberg in Bonn/Duitsland. Circa 120 deelnemers uit de vakgebieden industrie en wetenschap bezochten van 29 tot 30 september het Forum, dat is ontstaan uit het gemeenschappelijk initiatief van Klinkner & Partner GmbH en dr. heinekamp Labor- und Institutsplanung GmbH.

  Op...

  [...lees verder...]
 • Ons mooiste kerstgeschenk van 2014

  Ons mooiste kerstgeschenk van 2014

  In samenwerking met het architectenteam Bauart Architekten und Planer AG hebben we de tender voor de nieuwe huisvesting van het „Zürich Innovation Center“ van de Givaudan AG in Kemptthal gewonnen.

  De beoordelingscommissie was unaniem van mening dat het project van Bauart navolging verdient. Met name de “...

  [...lees verder...]
 • Forum Laborbau 2014

  Forum Laborbau 2014

  Het twaalfde Forum Laborbau werd dit jaar op 18 en 19 september op het terrein van het Klinikum van de Universiteit in München gehouden.Aan het gemeenschappelijk initiatief van Klinkner & Partner GmbH en dr. heinekamp Labor- und Institutsplanung GmbH gaf ook dit jaar weer een groot aantal deelnemers uit de vakgebieden industrie en wetens...

  [...lees verder...]
1 2 3 4