Kopf_Ort_Berlin_nl

Onze vestiging in Berlijn

stra__e.jpg

dr. heinekamp
Labor- und Institutsplanung GmbH

Grolmanstraße 52
10623 Berlin

Telefoon:   +49 30 522 999 40
Fax:           +49 30 522 999 45
E-Mail:    labooMnOxrplalw1Tjnungtq2@heigcbgJnekatwmp.cUom5VAv

Kamer van Koophandel: Amtsgericht Charlottenburg
KvK nr. HRB 71261
BTW nr. DE201607416

Routebeschrijving

Auto

Vanuit het noorden:
A10 (Berliner Ring) op de hoogte van „Kreuz Oranienburg“ op de A111 (gaat vervolgens over in de A100) in richting zuiden tot aan de afslag “Kaiserdamm” (u verlaat de snelweg). Links aanhouden in de “Knobelsdorffstraße“.

Vanuit het zuiden:
A10 (Berliner Ring) op de hoogte van „Dreieck Nuthetal“ op de A115 in richting noorden en op het „Dreieck Funkturm” op de A100 tot de afslag “ Kaiserdamm” (u verlaat de snelweg). Rechts aanhouden in de “Knobelsdorffstraße“.

Snelweg vanaf afslag „Kaiserdamm“:
„Knobelsdorffstraße“ in oostelijke richting volgen. Bij de verkeerslichten gaat u rechtsaf in de „Sophie-Charlotten-Straße“, rechtdoor tot het volgende stoplicht. Daar gaat u linksaf op de „Kaiserdamm“ (gaat vervolgens over in de „Bismarckstraße”). Dan, kort na het metrostation "Deutsche Oper" gaat u naar rechts in de „Leibnitzstraße“ en vervolgens slaat u de tweede straat (Goethestraße) linksaf. “Goethestraße“ volgen en bij de tweede mogelijkheid rechts afslaan in de „Grolmanstraße”.

Trein

Vanaf het centraal station of vanaf “Zoologischer Garten” met alle in richting westen rijdende lijnen van de S-Bahn (lijn S5 richting “Westkreuz”, S7 richting “Potsdam Hauptbahnhof”, S9 en S75 richting “Spandau”) tot aan het S-Bahn station “Savignyplatz”.  Verlaat het station via de trap in tegengestelde richting van de rijrichting en sla rechtsaf in richting van de “Else-Ury-Bogen”. Op de “Savignyplatz” onmiddellijk links afslaan, de “Kantstraße” bij de stoplichten oversteken en ga rechtdoor naar de “Grolmanstraße”.

Vliegtuig

Vliegveld Tegel:
Met de bus X9 of 109 tot aan “Zoologischer Garten” rijden. Van daaruit met de trein (zie routebeschrijving trein). Met de huurauto bij het vliegveld direct op de A111 (zie routebeschrijving auto, vanuit het noorden).

Vliegveld Schönefeld:
Met de S-Bahn (Lijn S9 richting “Spandau”) tot S-Bahn station “Savignyplatz“  (zie routebeschrijving trein).
Huurauto: Verlaat het vliegveld en ga aan de verkeerslichten rechtsaf in de straat “Am Seegraben”. Vervolgens direct achter het viaduct links afslaan en bij de oprit “Schönefeld Süd” op de A113 (gaat over in de A100) in noordelijke richting rijden (zie routebeschrijving auto vanuit het zuiden).